Skip to toolbar

πŸ‡§πŸ‡³ Hari in Aphelion

Home Forums Announcements and News Almanak Astronomi πŸ‡§πŸ‡³ Hari in Aphelion

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #7603
    Hazarry Haa
    Participant

    <p style=”text-align: left;”>AphelionΒ = jarak titik paling jauh Matahari dengan Bumi</p>

    #7604
    AvatarAnonymous

    berlawanan dengan Aphelion adalah Perihelion iaitu jarak Bumi dan Matahari paling hampir antara satu sama lain.

    #7605

    Hai Tuan Hazarry .. Dari Papar nda dapat sumbang apa apa due to bad weather hari ini ..

    #7607
    Hazarry Haa
    Participant

    Boleh juga lapor perkembangan sukan bola sepak πŸ˜‚…

    Tu pun kalau admin tak ban.

    #7609

    nanti perbincangan luar topic takut kene block kihkihkih

    #7610
    Farid Hamidi
    Participant

    <p style=”text-align: center;”>Hai semua πŸ˜€πŸ‘</p>

    #7618

    Cobaan.

    #7633
    shahgazershahgazer
    Keymaster

    aikk..tajuk ni jadi riuh..pehal? haha

    #7642
    Alias Alma
    Participant

    1st test πŸ€”πŸ˜³πŸ€ πŸŒž

    #7643
    Alias Alma
    Participant

    Maaf, 1st ever join ni … diskusi biasanya mmg serius fact-finding atau santai gelak sambil off topic Β … atau testing je ni?

    #7644
    Alias Alma
    Participant

    Oo takleh edit dah ek hehe … atau line slow sgt πŸ€“

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.