Forum komuniti Falak Online kembali

Home Forums Announcements and News Pengumuman dan Berita FalakOnline Forum komuniti Falak Online kembali

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #7600
  shahgazershahgazer
  Keymaster

  Akhirnya, saya mengambil keputusan sekali lagi untuk memulakan kembali format diskusi berbentuk forum bagi komuniti dan followers FalakOnline.

  Keputusan ini dibuat atas dasar untuk memboleh peminat astronomi tempatan mendapat maklumat mengenai bidang ini di dalam bentuk lebih tersusun. Kalau dilihat perbincangan dalam media sosial spt FB dan Twitter, memanglah mudah dan pantas. Tapi masalahnya ialah info yang dikongsikan itu akan hilang ditelan timeline dan susah untuk dirujuk kembali.

  Format forum jugak yang saya dapat lebih efisyen. Walaupun agak old school, saya rasa ini langkah yang terbaik supaya kita tidak ‘sesat ditelan maklumat yang banyak di sana sini’.

  Apa pun, saya mengajak anda semua untuk sertai forum ini. Jika belum regiter, boleh tekan butang register di penjuru kiri laman web ini. Boleh register terus guna akaun media sosial FB dan Twitter. Jika tak ada, boleh guna cara Email.

  Kelangsungan forum ini bergantung kepada feedback anda semua. Kita cuba dulu, kalau ada penambahbaikan saya akan cuba buat adjustment mana-mana yang boleh.

  Selamat berforum!

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.